סנאפר קלוי אש עטוף בקליפות תירס ירוקות עם סלסה Jalapeno חרוך תירס, ו Jalapeno פסטו
סנאפר קלוי אש עטוף בקליפות תירס ירוקות עם סלסה Jalapeno חרוך תירס, ו Jalapeno פסטו דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 758 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. אם יש לך שמן canolan, צנוברים, צ'ילי jalapeno, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה אדיר. מתכונים דומים: קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, המבורגר צ'דר Jalapeño + מיונז תירס חרוך, ו נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורניי, תבלין אבוקדו-תירס, חלפיניו חרוך וגבינת עיזים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הקליפות החיצוניות מאוד מהתירס. אתה צריך 8 לעטיפת הדג. משרים את הקליפות במשך כ -30 דקות. לקלף את הקליפות הפנימיות, להסיר את המשי, ולסגור את הקליפות סביב האוזניים, ולספוג במשך 30 דקות.
לחמם את הגריל גבוה. גריל את התירס עד הגרעינים הם חום זהוב מעט חרוך, על 15 דקות.
הסר את הגרעינים מהתירס ומניח בקערה. שמור את הקורים עבור פסטו, מתכון להלן.
מברישים את jalapenos עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך בכל רחבי, על 6 דקות. קוביות צ ' ילי, כולל עור וזרעים, ולהוסיף 2 פלפלים שווים תירס עם בצל, מיץ לימון, דבש, 2 כפות שמן קנולה, כוסברה ועונה עם מלח ופלפל. שמור את חלפיניו הנותרים עבור פסטו
הסר את קליפות התירס מן המים יבש לטפוח.
מברישים את הסנאפר משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מקום 2 קליפות שטוחות על משטח עבודה עם הקצוות מחודדים פונה החוצה ואת הבסיסים הרחבים חופפים על ידי כ 3 אינץ'.
מניחים פילה 1 במרכז ומביאים את הצדדים הארוכים למעלה מעל הדג, חופפים מעט ומטפחים למטה כדי לסגור. לקשור כל קצה של הצרור עם מחרוזת לקצץ את הקצוות כ 1/2 אינץ ' מעבר העניבה.
מברשת את החבילות משני הצדדים עם שמן ומניח על הגריל. מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד או עד הדג הוא רק מבושל דרך.
מברשת לחתוך בצד של לימונים עם קצת שמן קנולה, במקום על הגריל, לחתוך בצד למטה גריל עד חרוך מעט, על 1 דקה.
מערבבים כוסברה, בגריל וחריף חלפיניו, שום, צנוברים, מלח ופלפל במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן ואת התהליך עד emulsified.
לגרד חלב וכל גרעינים שנותרו מתירס בגריל על ידי קלחי עומד בקערה וריצה להב סכין במורד קלח. מערבבים את החלב וגרוטאות לתוך פסטו ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו