סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום
סנאפר Cajun ושרימפס על גריסים גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
1
כדי להתחיל קולי פלפל אדום, מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על הכיריים, להביא את ציר העוף, בצל, שום ויין לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים את הפלפלים במחבת צלייה וצולים בתנור, בודקים כל 15 דקות, והופכים אותם עם מלקחיים עד שהעור מקומט לחלוטין ושחור חרוך. כאשר הפלפלים נעשים, להשתמש מלקחיים לשים אותם בשקית resealable אשר (מטעמי בטיחות) יש לך נח על צלחת - (זכור, הם געשי חם!). בזהירות לסגור את התיק, ולאפשר להם להזיע במשך 5 דקות. השתמש בכפפות תנור כדי למנוע כוויות בזמן שאתה מטפל בתיק בשלב הבא של הזזת הפלפלים מהתיק לקערה מלאה בכמה סנטימטרים של מי קרח. לאחר מכן ניתן להשתמש באצבעותיך כדי לעבוד במהירות כדי להחליק ולהשליך את עורות הפלפלים בזמן שהם במים. אתה תישאר עם פלפלים אדומים מבושלים להפליא עם צבע נפלא. קוצצים את הפלפלים ומוסיפים אותם לתערובת הבוערת של ציר העוף, וממשיכים להתבשל עד שיופחתו בחצי, כ-20 דקות. צור תרחיף של קורנפלור בכמות קטנה של מים ולהוסיף רוטב פלפל אדום. תהליך קולי בבלנדר עד עקביות חלקה מושגת. ואז מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל וחסילון קצוץ, מפחיתים חום ומבשלים עד שהחבית רכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר
6
הסר מן החום ומערבבים בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, בייקון וגבינה, ולשמור מכוסה במקום חם.;
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
עבור הדגים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעיל שני הצדדים של סנאפר אדום עם מלח ופלפל ותבלינים Cajun. ואז על הכיריים, מחממים קצת שמן זרעי ענבים במחבת גדולה ללא מקל, וכאשר הוא מתחיל לנצנץ, מטגנים את השרימפס רק עד שהם הופכים לורודים, ולאחר מכן מסירים שרימפס לצלחת שירות. באותה מחבת, צורבים כל צד של הדג. (כאשר אתה מניח את הפילה לתוך המחבת, להשאיר אותו ללא הפרעה במשך כמה דקות כדי לאפשר לתיבול לבשל לתוך פני השטח של הדגים.) מבשלים עד חום זהוב, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 2 עד 3 דקות נוספות ולהסיר אותו לנוח במשך 5 עד 8 דקות. (אנא הקפד להימנע לבישול יתר של הדגים, כפי שהוא ימשיך לבשל גם לאחר שתסיר אותו מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
סנאפר אדום
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים כמה גריסים באמצע צלחת הגשה, ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי, לטפטף את קולי סביב הדגים. למעלה עם שרימפס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.