קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אגס עם Streusel חמוציות

סנדלר אגס עם Streusel חמוציות
מתכון אגס סנדלר עם Streusel חמוציות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. יש קינוח זה 726 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו עוגת אגס-חמוציות עם Streusel שיבולת שועל, קובלר אוכמניות אגס, ו עוגת חמוציות אגס עם שיבולת שועל Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לקלף את האגסים ולחתוך אותם 1/2 דרך קצה הגבעול. השתמש baller מלון כדי לגרוף את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
4
שים את חצאי האגס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים על וניל; לזרוק. ואז מפזרים על הסוכר החום, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ולזרוק למעייל את האגסים עם טעמים. קו האגסים למעלה בחמאה, צלחת אפייה מסוכרת, מעוגל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
ונילוניל
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
באותה קערה, מחית יחד את החמאה, סוכר חום, קמח, ומלח עם הידיים לציפוי. תוסיף את החמוציות. להתפורר תערובת ציפוי על האגסים בתבנית האפייה ואופים עד הציפוי הוא פריך משחימים ואת האגסים הם מאוד רך, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמוציותחמוציות
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגסאגס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
7
מגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים