קינוח ריבס ודובדבנים הוא מתכון דרומי המגיש 12 מנות. תמורת 1.02 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה מכילה כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 376 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האם . לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מטעם הבית דורש תמצית שקדים, קמח, סוכר ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 37% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: את קינוח פירות יער , קינוח אוכמניות , וקובלר פאי אוכמניות .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את הסוכר, קורנפלור ופלפל אנגלי. קפלו פנימה את מלית הפאי והריבס.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
תותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ. מכסים ואפים בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד שהריבס רך.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
בינתיים, בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, 3 כפות סוכר, אבקת אפייה ומלח; ערבבו פנימה את השמנת וסחטו רק עד שנוצר בצק רך. טפטפו בכפות מעל תערובת הדובדבנים; פזרו שקדים ואת יתרת הסוכר.