קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

סנדלר זנגוויל תפוחים

סנדלר זנגוויל תפוחים
סנדלר זנגוויל תפוח הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. לקינוח הזה יש 263 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מולסה, סוכר חום, מלח ואגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו סנדלר אפל-זנגוויל, סנדלר זנגוויל אגס, ו סנדלר זנגוויל אפרסק ודובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר שלבו את התפוחים, המים, הסוכר החום, מיץ הלימון והקינמון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
בקערה מקציפים את הביצה, הסוכר, החלב, המולסה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הג ' ינג ' ר, המלח ואגוז המוסקט; מערבבים לתערובת חלב חמאה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
יוצקים תערובת תפוחים ל -8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מורחים תערובת זנגוויל על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר לציפוי יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. וילם קירשברג דה בר ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
וילם קירשברג דה בר ריזלינג
וילם קירשברג דה בר ריזלינג
הגרנד קרו קירשברג דה בר הוא אחד הגראנדים המפורסמים ביותר של אלזס, שמוליד ריזלינג בעל אופי נהדר. הטרואר עמוק, מעניק ליינות מבנה מעולה, רעננות ועוצמה ארומטית שאין דומה לה. עם הזמן יינות אלה זוכים במיוחד למורכבות, עדינות ומינרליות.