המתכון משמש סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לך קינמון טחון, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו סנדלר משמש, סנדלר משמש, ו משמש-סנדלר שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, לשלב סוכר, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים במים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה. להפחית חום.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים משמשים וחמאה, מחממים דרכם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
יוצקים לתוך 2-qt רדוד משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
לציפוי, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה; לחתוך בחמאה עד מתפורר. מערבבים בחלב רק עד לחלח. כפית על תערובת משמש חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב וקיסם מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.