ספאריבס על האש לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 71 גרם חלבון, 106 גרם שומן, ובסך הכל 1432 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם חומץ סיידר, פלפל קאיין, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מתכון זה אהוב על 44 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 88%, שהוא סופר. ספארריבים על האש, ספארריבים על האש, ו ספארריבים על האש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי מניחים צלעות ובצל; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים מספיק מים לכיסוי צלעות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
צלעות
3
בינתיים, בסיר קטן, לשלב מרכיבים רוטב. מבשלים, לא מכוסה, במשך שעה 1 או עד מעובה מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסדרים צלעות על רשת בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
5
מברישים ברוטב. לצלות 5 ב. מהחום במשך 5 דקות בכל צד, צחצוח לעתים קרובות עם רוטב.