ספגטי ברוטב ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם רוטב ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת פילדלפיה, בצל, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ספגטי ברוטב זית ירוק, ספגטי ברוטב ירוק סודי, ו ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לחמם 1/4 כוס ההלבשה במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים חסה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד שנבל.
מוסיפים את הרוטב שנותר, גבינת שמנת וכוסברה; מערבבים עד לקבלת חלקה.
מסננים ספגטי; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף רוטב; לזרוק מעיל. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם מוצרלה. כיסוי.
אופים 10 דקות. או עד תערובת ספגטי מחומם דרך מוצרלה נמס.