קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

ספגטי ברוטב מרינרה

ספגטי ברוטב מרינרה
ספגטי ברוטב מרינרה הוא טבעוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לכם שום, פטרוזיליה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: ספגטי ברוטב מרינרה, רוטב מרינרה עם ספגטי, ו ספגטי ברוטב מרינרה.

הוראות

1
בסיר גדול לשלב עגבניות מרוסקות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, שום טחון, סוכר, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח, אורגנו, בזיליקום, ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
אבקת שוםאבקת שום
שום טחוןשום טחון
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים צלפים ופלפל אדום כתוש אם תרצה. כיסוי. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
צלפיםצלפים
3
חום נמוך ומבשלים, עם כיסוי, במשך 45 עד 60 דקות.
4
כמו זמן רותח מתקרב, בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל ספגטי עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
לזרוק ספגטי ברוטב מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
רוטברוטב
6
מגישים חמים.