קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות

ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ספגטי וקציצות עם רוטב עגבניות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1337 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 28 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם שום, בזיליקום, עגל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 95%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: ספגטי עם קציצות ברוטב עגבניות, קציצות ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום, ו ספגטי בריא וקציצות עם רוטב עגבניות.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים עגבניות מחית עם המיצים שלהן, עגבניות כתושות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובנו ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה קלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים קציצות ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, עד שהרוטב מסמיך וקציצות הבשר רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
הסר את עלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים מספיק רוטב לפסטה המרוקנת (שהוחזרה לסיר) לציפוי וממשיכים לבשל בקצרה, רק עד שהפסטה משתלבת היטב עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מגישים פסטה עם קציצות מעל ומעוטרים בבזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית, למעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר השמן חם, מטגנים קציצות, בקבוצות לפי הצורך, עד להזהבה, אך לא מבושלים לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מביאים מים מומלחים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מסננים היטב במסננת, מחזירים לסיר וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מגישים עם קציצות ופרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1פלפל צ'ילה קובנו, קצוץפלפל צ'ילה קובנו, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ4ציפורןשום, קצוץ דק מוקפץשום, קצוץ דק מוקפץ4ציפורןשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחהשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טהורשמן זית טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1חבורה קטנהפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק2kgsעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדרעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדר4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.8 או # 9 ספגטי8 או # 9 ספגטי1בצל אדום גדולפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

ניתן לשלב ספגטי וקציצות עם קיאנטי, נירו ד ' אבולה וסנגיובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים האלה יש מספיק חומציות כדי להתאים את רוטב העגבניות בצורה מושלמת במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.