ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר
ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים, צלפים ברוטב עגבניות מהיר הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם עגבניות, צלפים, אנשובי וזיתים, ירושה עגבניות גבינת עיזים עם אנשובי, זיתים וצלפים, ו ספגטי עם צלפים מטוגנים ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה משתמש עגבניות שלמות משומר, יוצקים אותם במסננת להציב בכיור לנקז לפחות 15 דקות.
מחממים את שמן הזית עם שיני השום המנופצות במחבת גדולה על אש נמוכה ומטגנים את השום במשך כמה דקות עד שהוא מאוד ארומטי ואור זהוב.
מוסיפים את האנשובי, מרסקים אותם עם החלק האחורי של מזלג, ומטגנים עד חתיכות אנשובי התמוסס.
מוסיפים את הצלפים, הזיתים, והפלפל החצי והפלפל החרוך לכמה דקות, עד שהפלפלפל מתרכך.
תמעך את העגבניות בין האצבעות שלך ישירות לתוך המחבת.
מוסיפים מלח לטעם ומבשלים על אש בינונית במשך כ -20 דקות, עד שכל החומרים משולבים ועבים מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים אם התערובת מתחילה להיצמד למחבת. מערבבים את הפטרוזיליה, לטעום שוב למלח, ולכבות את החום עד שאתה מוכן לזרוק את condimento עם הפסטה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מוסיפים חופן קטן של מלח ושפריץ שמן.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי למנוע ממנו דבק יחד. מרתיחים עד הספגטי הוא אל דנטה. הרם את הספגטי מתוך הסיר, שומר את מי הפסטה, ומניח במחבת עם קונדימנטו. לזרוק את הספגטי עם קונדימנטו ואת מצע קטן של מי פסטה חמים על חום גבוה במשך 2 דקות, הוספת מים פסטה חם אם הספגטי יבש או דביק.
מעבירים את הספגטי לקערת פסטה ומגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת.