ספגטי מטוגן ברוטב עגבניות צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי מטוגן עם רוטב עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 921 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי אורגנו, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת, רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר עם ספגטי, ו מטוגן טורטליני עם רוטב עגבניות שום קלוי ושמן פסטו.
הוראות
מניחים את העגבניות, שום, ½ של Aji Mirasol ושמן זית במחבת בטוחה בתנור ומבשלים מכוסה ב 225 מעלות f. במשך 2 שעות
הסר אותם מהמחבת בזהירות לקלף את עורם, הוספת אותם למחבת רוטב קטן כמו שאתה עובד.
מערבבים קמח, פפריקה, מלח שום, את שאר Aji Mirasol ו קאיין יחד בקערה בינונית.
מערבבים את החלבונים ביצה יחד עם כ 1 כף מים בקערה נפרדת. מטגנים את הספגטי: מוסיפים את הספגטי מבושל ומקורר לקערה עם חלבוני הביצה.
מערבבים היטב כך שכל הגדילים מצופים היטב. אתה יכול לעבוד עם גדילים בודדים של ספגטי dredging כל אחד לתוך קמח dredging ולקבל את זה גם מצופה לפני להפיל אותו לתוך טיגון עמוק. או שאתה יכול לעשות את מה שעשיתי (זה לא היה במתכון המקורי אריק) ולחלק את האטריות לשתי מנות וליצור צורה קן של אטריות מבושלות.
מוסיפים כל קן בנפרד לתערובת הקמח ומקבלים אותו מצופה היטב בקמח. זרוק את הקן כולו לתוך השמן ומטגן אותו עד חום זהוב. לא משנה באיזו שיטה תבחר, להעביר את הספגטי המטוגן צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז.
מגישים עם רוטב עגבניות מיד. אהבתי את שיטת הקן כי לאחר הוספת הרוטב במרכז הקן העגבניות הגושי נשארה בקן והנוזל השובב חלחל החוצה ויצר מצגת יפה.