קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות62
מגזין

ספגטי סלמון מעושן עם צ'ילי ולימון

ספגטי סלמון מעושן עם צ'ילי ולימון
גשו לסופר וקנו שאריות סלמון, שמן זית, בצל אביב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלמון מעושן חם עם רוטב לימון צ'ילי, ספגטי עם סלמון מעושן, ו ספגטי עם סלמון מעושן וסרטנים.

הוראות

1
מבשלים את הספגטי במשך 10 דקות או בעקבות הוראות חבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים בקצרה את הצ ' ילי כדי לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מסננים את הספגטי, שומרים מעט מהמים, ואז נכנסים לווק, ומשתמשים ב-2 כפיות עץ, זורקים פנימה את שמן הצ ' ילי עד שמעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיף את הסלמון, גרידת לימון וערית או בצל, ואז לזרוק שוב. מתבלים ומוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך