ספגטי עם טונה, לימון ופירורי לחם
ספגטי עם טונה, לימון ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך טונאן במים, פטרוזיליה, זיתים kalamatan מרוסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: ספגטי לימון עם טונה וברוקולי, יום שני מינימלי: ספגטי עם טונה, לימון ושמיר, ו ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, במעבד מזון, לחם דופק ושמן 1 כפית עד פירורים גס טופס.
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת; מתבלים במלח ופלפל.
אופים עד הזהב, זורק מדי פעם, 6 עד 8 דקות.