קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס

ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס
ספגטי עם מולים, צדפות ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שיני שום, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות ומולים, ספגטי עם צדפות, מולים ועגבניות, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה.

הוראות

1
מביאים את היין לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהם פותחים, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את המולים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים עד שהם מתחילים לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להעביר אותם לקערה עם מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את נוזל הבישול לתוך מידה זכוכית קטנה, משאיר מאחור כל חצץ. פגזו את המולים והצדפות והחזירו אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את הפלפל האדום וחצי מעגבניות הדובדבן ומבשלים על אש מתונה, מוחצים את העגבניות בכפית עץ, עד שהמיצים מתעבים, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
9
מוסיפים את הצדפות שמורות בישול נוזלי ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
10
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. בינתיים, להביא את הרוטב לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
מוסיפים את שאר עגבניות הדובדבן ואת המולים השמורים וצדפות ומבשלים בקצרה כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
13
מסננים את הספגטי ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את רוטב פירות הים וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
16
המלצת יין: ציטרוזי, לבן יבש וחריף יציע ניגוד מבורך לצדפות המלוחים. חפש פינו גריג ' יו איטלקי, כגון פורמנטיני 1996 או פיגין 1996.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)