ספגטי פיצה אופים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 380 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ספגטי ללא בשר, חלב, בקר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ספגטי אופים, ספגטי בשר חזיר לאפות, ו עוף ספגטי לאפות.
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל את הבשר, בצל ושום על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במלח ופלפל; להפריש. מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים ולנקז.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.