קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ספגטי קרבונרה קלאסי

ספגטי קרבונרה קלאסי
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, יין, פסטה ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה ומסננים, תוך שמירה על כ-1/4 כוס מי פסטה. מחזירים פסטה לסיר ומכסים כדי להתחמם. בקערה בינונית מקציפים יחד רוטב פסטה וביצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים פנצ ' טה למשך 3 עד 4 דקות, או עד שהיא פריכה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים פנצ ' טה על מגבות נייר ומתפוררים או קוצצים גס, שומרים טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
באותה מחבת עם טפטופים שמורים על אש בינונית גבוהה, מבשלים שאלוט ושום במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחזירים את סיר הפסטה לכיריים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים תערובת שאלוט לפסטה חמה וזורקים קלות בעזרת מלקחיים. לאט לאט להוסיף תערובת רוטב פסטה, קצת בכל פעם, לזרוק פסטה לעתים קרובות כדי למנוע ביצים מ ערבול. מבשלים 4 עד 6 דקות, או עד שהרוטב מבושל ומסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הוסף מי פסטה חמים שמורים במידת הצורך לרוטב דק לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ופנקטה מתפוררת, ומבשלים עוד דקה תוך ערבוב תדיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: Frascati, פינו גריג ' יו., שבלי

ספגטי קרבונרה עובד ממש טוב עם פרסקטי, פינו גריג ' יו ושאבלי. יין לבן יבש ופריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרינסיפה פלביצ ' יני פרסקטי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
צהוב קש עם השתקפויות ירוקות. עדין עם פירות מתונים ופריחה. יבש, טרי ואלגנטי.