קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספוג דובדבן ושקד עם פיסטוק קרם fraîche

ספוג דובדבן ושקד עם פיסטוק קרם fraîche
דובדבן & ספוג שקדים עם פיסטוק קרם fraîche לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אגוזים פיסטוק, סוכר גלגלית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שזיף שקדים עם קרם פרש, עוגיות אוכמניות-שקדים עם קרם Fraîche, ו עוגת שקדים עם לימון וcrème Fraîche זיגוג.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה. כאשר חם, מוסיפים את הדובדבנים, מיץ לימון, גרידת תפוזים וסוכר. אפשר לדובדבנים לבשל ולשחרר את המיצים שלהם למשך 4-5 דקות עד שהם רכים והמיצים הם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את הדובדבנים לבסיס של צלחת פאי קרמיקה בקוטר 20-22 ס " מ. בשלב זה, אתה יכול לצנן את המנה עד חצי שעה לפני שאתה רוצה לאכול, ואז לסיים אותו.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כדי להפוך את ציפוי, לשים את הביצים וסוכר בקערה גדולה והכה עד אור קצף מקציף חשמלי הוא הטוב ביותר עבור זה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את תמצית ומי פרח כתום כמו שאתה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כאשר התערובת היא קלה מאוד אוורירית, להקציף את הקרם. לבסוף, מסננת בקמח וקמצוץ מלח. בזהירות לקפל אותם לתוך תערובת הביצה עם כפית מתכת גדולה עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים את תערובת הספוג על הדובדבנים ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי לכסות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
8
אופים במשך 20 דקות עד קם לתחייה באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בעוד הספוג אופה, מערבבים את הפיסטוקים הקצוצים לתוך frache crme וכף לתוך צלחת הגשה. כאשר הספוג מבושל, להסיר אותו מהתנור ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות לפני לאבק עם סוכר זיגוג ומשרת עם פיסטוק crme frache.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה