המתכון ספייס ספרדי שפשף צלע עין עם רוטב סטייק חומץ שרי מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1182 קלוריות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, פילה מיניון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: ספייס ספייס שפשף חזה עוף עם רוטב פטרוזיליה-מנטה, תרנגולות קורניות משופשפות עם מילוי Haroseth ושרי Jus, ו ספרדית-Spice-שפשף עוף.
הוראות
1
מניחים את הפלפלים, חומץ, חרדל, חזרת, דבש, מולסה, ווסטרשייר, מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר להתמזג עד חלקה, צופה עקביות רוטב סטייק. יכול להיעשות 1 יום מראש ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב סטייק
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לטאטא יחד את הפפריקה, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, חרדל, שומר, מלח ופלפל בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עשרים דקות לפני הצלייה, להסיר את הסטייקים מהמקרר ולתת לשבת, מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את הסטייקים משני הצדדים בשמן ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור. לשפשף 1 צד של כל סטייק עם 1 כף של לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את הסטייקים על הגריל, לשפשף בצד למטה ולתת לבשל עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק ולהמשיך לצלות 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר (טמפרטורה פנימית 135 מעלות F), doneness בינוני (140 מעלות F), doneness בינוני היטב (150 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הסטייקים ללוח חיתוך או מגש, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.