ספייס ספרדי שפשף צלע עין עם רוטב סטייק חומץ שרי
המתכון ספייס ספרדי שפשף צלע עין עם רוטב סטייק חומץ שרי מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, ו דל פחמימות, ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1182 קלוריות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, פילה מיניון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: ספייס ספייס שפשף חזה עוף עם רוטב פטרוזיליה-מנטה, תרנגולות קורניות משופשפות עם מילוי Haroseth ושרי Jus, ו ספרדית-Spice-שפשף עוף.
הוראות
מניחים את הפלפלים, חומץ, חרדל, חזרת, דבש, מולסה, ווסטרשייר, מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר להתמזג עד חלקה, צופה עקביות רוטב סטייק. יכול להיעשות 1 יום מראש ומקורר.
לטאטא יחד את הפפריקה, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, חרדל, שומר, מלח ופלפל בקערה קטנה עד בשילוב.
עשרים דקות לפני הצלייה, להסיר את הסטייקים מהמקרר ולתת לשבת, מכוסה בטמפרטורת החדר.
מברישים את הסטייקים משני הצדדים בשמן ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור. לשפשף 1 צד של כל סטייק עם 1 כף של לשפשף.
מניחים את הסטייקים על הגריל, לשפשף בצד למטה ולתת לבשל עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות. הפוך את הסטייק ולהמשיך לצלות 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר (טמפרטורה פנימית 135 מעלות F), doneness בינוני (140 מעלות F), doneness בינוני היטב (150 מעלות F).
הסר את הסטייקים ללוח חיתוך או מגש, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב סטייק שרי חומץ בצד.