ספייריבס מטוגן עם ריגטוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs מטוגן עם Rigatoni. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שיני שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלעות עגבניות מטוגנות, ריגטוני עם ירקות מטוגנים, ו Rigatoni עם רוטב ג'יבלט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מפזרים spareribs עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר וחום מכל הצדדים, על 6 דקות.
מוסיפים בצל, שום, פלפל דובדבן ופלפל אדום כתוש לסיר. Sauté עד בצל רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות עם המיצים שלהם. באמצעות גב של מזלג או מחית תפוחי אדמה, גס למחוץ עגבניות. להחזיר צלעות ומיצים לסיר.
מוסיפים מרק, יין, קורנית ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים חשופים עד spareribs הם מאוד רך רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים עד קור, ואז מכסים ומקררים.
הסר שומן צונן מהחלק העליון של רוטב, אם תרצה בכך. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים ומחזירים פסטה לאותו סיר.
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ורוטב מספריבס וזורקים למעיל.
מעבירים פסטה לקערה גדולה. למעלה עם spareribs ורוטב הנותרים לשרת.