קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ספירריב סיני

ספירריב סיני
המתכון הסיני Spareribs מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמישה ספייס פאודר, סט ספריבס מלא, מותק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו Spareribs הסיני, Spareribs הסיני, ו 1,2,3,4,5 Spareribs הסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים אבקת חמישה ספייס באופן שווה על צלעות ולשפשף אותם עד ביסודיות מצופה באופן שווה. תניח את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים רוטב הויסין, יין shaoxing, רוטב סויה, ודבש בשקית מנעול רוכסן בגודל גלון.
מרכיבים שתצטרך
יין שאוקסינגיין שאוקסינג
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים צלעות לשקית ומערבבים עד מצופה שווה. חותם תיק, להעביר למקרר, ולתת צלעות במרינדה לפחות לילה ועד שלושה לילות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר צלעות מן התיק, מנגב את המרינדה עודף עם האצבעות שלך (להזמין את המרינדה). קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, להגדיר מתלה חוט בו, ולהפיץ את הצלעות באופן שווה על המדף. מכסים בנייר אלומיניום וצלי במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הסר רדיד, צלעות מברשת עם מרינדה, להגדיל את החום ל 450 ° F, ולהמשיך לצלות עד חרוך, מזוגג, ודביק, כ 20 דקות יותר, צלעות מסתובבות צלי עם מרינדה פעם נוספת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תן מנוחה 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.