סקוואסאז'(דלעת ממולאת נקניק)
סקוואסאז'(דלעת ממולאת נקניק) הוא סקווש ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 562 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצל, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק ממולא B-סקווש, דלעת ממולאת נקניק, ו טמפה נקניק ממולא סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז גיליון אפייה או קו עם רדיד אלומיניום.
מקום סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 1 שעה. הפוך חצאי סקווש מעל ולהניח בצד להתקרר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מוסיפים סלרי, פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים עד הסלרי מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מקציפים ביצה בקערה גדולה; מוסיפים שמנת חמוצה וגבינת פרמזן. מערבבים תערובת גבינה לתוך תערובת נקניק. למלא חצאי סקווש עם מילוי נקניק.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך, כ 20 דקות.