קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סקווש מתובל & טארט בטטה בטטה טאטן

סקווש מתובל & טארט בטטה בטטה טאטן
סקווש מתובל & טארט בטטה בטטה טאטין דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת צ'ילי, עגבניות גפן, בצק עלים מוכן מגולגל, כוסברה הקרקע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Cakespy: בטטה בטטה טאטן, דלורית סקווש טארט טאטין, ו דלורית סקווש טארט טאטין.

הוראות

1
שים סיר גדול של מים על לרתיחה. רבע סקווש עם סכין גדולה, כבדה, ולאחר מכן לקלף כל טריז וזרע עם כף חדה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים הן את הדלעת והן את תפוחי האדמה המתוקים לחתיכות גדולות, בערך בגודל של מרשמלו קלוי. (אם תפוחי האדמה המתוקים ארוכים ודקים, גושים אלכסוניים נראים טוב יותר.) לזרוק את החתיכות לתוך המים הרותחים, לכסות את המחבת ולהביא בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את המכסה ומבשל במשך 5 דקות או עד רך מעט, ואז לנקז ולתת מגניב.
4
חותכים כל בצל לתוך 6 פלחי עבה, משאיר קצת מהשורש מחובר כך השכבות לא להתפרק. שים מחבת גדולה, לא מקל, על 30cm / 12in מקצה לקצה, מעל להבה בינונית גבוהה. (אתה צריך מחבת עם ידית ovenproof, ויש לנו הצעה על אחד, מתחת מימין).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את החמאה ואת השמן, ואז להטות את הבצל ומטגנים במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד צבעוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
שמירה על השומן על רתיחה תוססת, להוסיף את השום ומטגנים במשך 1 דקה, ערבוב כמעט כל הזמן כך זה צבעים אבל לא לשרוף. מערבבים בכוסברה, כמון ואבקת צ ' ילי ומטגנים לרגע קט, תוך ערבוב מתמיד. מטגנים את העגבניות, חותכים את הצד במחבת, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת מהחום, ואז בעדינות לערבב את זרעי kalonji.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הסקווש ואת תפוחי האדמה המתוקים, באמצעות 2 מריות או כפיות עץ, בזהירות לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב בשומן מתקתק, מתובל. עונה, ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מרדדים את הבצק כך הצדדים הקצרים הם 30cm / 12in.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
להניח אותו על הירקות, ולאחר מכן לחתוך את המאפה בחוזקה סביב קצה המחבת עם סכין קטנה או מספריים, להשליך את הקישוטים (או להשתמש בהם למתכון אחר). מקררים את כל האנסמבל לפחות 30 דקות (או רואים התקדמות, למטה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מחממים התנור שלך ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברישים את המאפה עם שטיפת הביצים, ואז מחליקים את המחבת על המדף האמצעי של התנור. לבשל במשך כ 25 דקות, לבדוק באמצע כי המאפה הוא לא בראונינג מהר מדי: אם זה, להפחית את החום על ידי 10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר כאשר המיצים מבעבעים בקצוות ואת המאפה הוא חום זהוב כהה.
14
השתמש במטלית תנור עבה כדי להסיר את המחבת מהתנור ולהשאיר אותו עטוף בחוזקה סביב הידית כדי למנוע כוויות. כדי להגיש את הטארט, הפוך צלחת גדולה ושטוחה על המחבת והטה את הטארט על זה או אחר, לשרת אותו ישר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.