תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות סקווש, פטריות & pilaf gorgonzola בבית. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 511 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם פטריות, פטרוזיליה לארוז, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פטריה יפנית, ערמון & Butternut סקווש Pilaf, פילאף שני גרעינים עם גבינת גורגונזולה, ו חבילות פטריות n Gorgonzola.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל, מוסיפים את הבצל והשום, ומטגנים עבור 5 דקות. עצה פטריות סקווש כפתור, ומבשלים עוד כמה דקות. מערבבים את האורז, ואז לשפוך את המניה. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הפטרייה המיובשת, מרווה וגבעולי פטרוזיליה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 35-40 דקות עד שהאורז הוא בדיקת מכרז לקראת סוף הבישול ולהוסיף קצת מים אם האורז ספג את כל המניה. אם יש הרבה נוזל, לחשוף ולבשל עבור 5-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את החום, לקפל את עלי הפטרוזיליה וגבינה עם קצת פלפל שחור, ולאחר מכן לאפשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.