קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סקווש פריחת גבינה בגריל

סקווש פריחת גבינה בגריל
גשו לסופר וקנו טרגון, מי סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, פריחת סקווש גבינת עיזים פריטטה, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד שהלחות מתאדה בעיקר והבצל רק התחיל לקרמל. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים את עשבי תיבול וגבינת עז בקערה של מערבל (או מעבד מזון מיני prep, כפי שעשיתי) להתמזג במהירות נמוכה עד עשבי תיבול מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת שאלוט-שום ומערבבים שוב. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. בזהירות לשטוף כל פריחת סקווש ביסודיות להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
5
מעבירים גבינת הרבד לשקית ניילון אטומה, חותכים פינה אחת, ומעבירים חלק מגבינת הערווה לכל פריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מערבבים את עמילן התירס וכוס 1/2 של מי סודה בקערה קטנה ומקציפים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את הכוס הנותרת של מי סודה ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
9
להקציף בתערובת קורנפלור. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 10 דקות. ממלאים מחבת עמוקה או סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה וחום עד 177° מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל פריחה לתוך הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
להעביר בעדינות את השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
מפזרים כמות קטנה של גבינת מוצרלה על פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2
הוסף שני פריחת סקווש טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
3
מפזרים יותר מוצרלה וסוגרים את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
4
מברשת שמן זית על גבי וגריל במשך 3 עד 5 דקות עד מוצרלה נמס והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות