קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סקווש פריחת גבינה בגריל

סקווש פריחת גבינה בגריל
גשו לסופר וקנו טרגון, מי סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פריחת סקווש ופסטה קולרבי עם סטייק בגריל, פריחת סקווש גבינת עיזים פריטטה, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת קטנה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ושום, ומבשלים עד שהלחות מתאדה בעיקר והבצל רק התחיל לקרמל. תערובת מגניבה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים את עשבי תיבול וגבינת עז בקערה של מערבל (או מעבד מזון מיני prep, כפי שעשיתי) להתמזג במהירות נמוכה עד עשבי תיבול מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את תערובת שאלוט-שום ומערבבים שוב. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך. בזהירות לשטוף כל פריחת סקווש ביסודיות להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
5
מעבירים גבינת הרבד לשקית ניילון אטומה, חותכים פינה אחת, ומעבירים חלק מגבינת הערווה לכל פריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מערבבים את עמילן התירס וכוס 1/2 של מי סודה בקערה קטנה ומקציפים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מים מוגזיםמים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את הכוס הנותרת של מי סודה ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
9
להקציף בתערובת קורנפלור. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 10 דקות. ממלאים מחבת עמוקה או סיר עם 2 אינץ ' של שמן קנולה וחום עד 177° מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל פריחה לתוך הבלילה טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להעביר בעדינות את השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1
מפזרים כמות קטנה של גבינת מוצרלה על פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
הוסף שני פריחת סקווש טמפורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו12 פריחת דלעת, החלקים המרכזיים הוסרו
3
מפזרים יותר מוצרלה וסוגרים את הכריך עם פרוסת לחם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מברשת שמן זית על גבי וגריל במשך 3 עד 5 דקות עד מוצרלה נמס והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)