סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1012 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 66 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות אם יש לך דבש כוסמת, סוכר בתוספת 2 כפות סוכר, תרמיל הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן, ו גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים).
הוראות
מחממים חצי וחצי, קינמון, ציפורן, פלפל, הל ועלה דפנה בסיר בינוני כבד מתחת לחום בינוני נמוך עד ריחני, כ 40 דקות. אם בועות תערובת, להפחית את החום עד שהוא רק בקושי מהביל.
הוסף 1/3 בקבוק (4 אונקיות) בירה ו 1/3 כוס סוכר לסיר קטן עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני, מתערבל בעדינות, עד עמוק קרמל, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך בירה וסוכר לתוך חצי חצי, ערבוב כל הזמן.
להקציף חלמונים ביצה עם הנותרים 2 כפות סוכר עד צהוב חיוור בצבע ותערובת נופל סרטים רחבים מן whisk. לאט לאט לשפוך 1 חצי כוס תערובת לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת ביצה בחזרה לתוך סיר עם חצי וחצי, לטאטא כל הזמן.
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט ואוגר 160 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, על 5 דקות (תערובת צריכה מעיל בחזרה של כף עץ).
יוצקים בסיס גלידה דרך מסננת משובצת משובחת לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את הדבש והבירה שנותרה ומקציפים לשלב. צ ' יל הלילה במקרר. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.