סרדינים בגריל עם לימון, שום ופפריקה
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, סרדינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו סרדינים בגריל ברוטב אגוז שום, סרדינים בגריל, לימון חרוך & צ'ילי, ו סרדינים של מונטריי צלויים עם לימון ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השום, שמן זית, מיץ לימון, פפריקה ופלפל שחור בקערה קטנה ומקציפים היטב לשלב. מסדרים את הסרדינים בשכבה אחת על תחתית תבנית אפייה רדודה ושופכים את המרינדה על הדגים. להפוך את הדגים כדי להבטיח שהם מצופים באופן שווה, כפית חלק המרינדה לתוך חלל של כל דג. הניחו בצד להשרות במשך 30 דקות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בשכבה זוגית על סבכת הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, להגדיר את כל המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר את הסרדינים מן המרינדה והגריל על חום ישיר עד חרוך היטב, 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית מתכת או טרנר דגים, להפוך את הסרדינים מעל גריל עד חרוך בצד השני מבושל דרך, כ 2 דקות יותר.
מעבירים את הסרדינים למגש גדול ומתבלים במלח.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם טריזי לימון.