סרטנים ארומטיים וקשיו קארי
סרטנים ארומטיים & קארי קשיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אורז ולחמים הודיים, ג'ינג'ר חתיכה בגודל אגודל, עגבניות, וחמאה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה אופייני למטבח ההודי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Prawn Biryani (שרימפס באורז הודי ארומטי בטעם), קארי עוף ארומטי, ו קארי קוקוס טייגר Prawn (קארי Thengai Konju).
הוראות
שים את הבצל, זנגביל, שום, צ ' ילי וגבעולי כוסברה במעבד מזון קטן, או עלי ומרגמה, ומערבבים למשחה. בינתיים, לחמם את החמאה או גהי ושמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הדבק למחבת ומטגנים עבור 5 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את garam masala ומבשלים עוד 2 דקות עד ארומטי.
בינתיים, טוסט אגוזי קשיו במחבת קטנה עד הזהב. עצה חצי לתוך מעבד מזון להתמזג עד הקרקע דק. הניחו בצד את הקשיו הנותרים.
מוסיפים את אגוזי הקשיו המעורבבים, העגבניות ומניות העוף למחבת. מתבלים ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסים במכסה, במשך 45 דקות.
מוסיפים את הסרטנים ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהם הופכים ורודים, ואז מוסיפים את היוגורט וקרם כפול ומערבבים היטב. פיזור עם עלי כוסברה ואגוזי קשיו הנותרים, ומגישים עם אורז ולחם נאן.