סרטנים וריזוטו אגוז אורן
. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ריזוטו לובסטר ופראון, ו שמפניה וריזוטו סרטנים.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל ומבשלים עד מתרכך שקוף, על 3 דקות. מערבבים באורז Arborio עד מצופה היטב בשמן; להמשיך לבשל עד הן את הבצל והאורז מתחילים להפוך חום זהוב, על 8 דקות.
יוצקים את היין הלבן ומערבבים עד התאדה.
יוצקים 1/3 של מרק עוף חם; מערבבים כל הזמן כמו ריזוטו מבשלים לאט סופג את המרק, על 8 דקות.
מוסיפים חצי מהמרק הנותר וממשיכים לערבב עד לספיגה, בערך עוד 8 דקות.
מערבבים בצ 'ילה-חמאת שום, שרימפס, גזר, צנוברים, זיתים שחורים, ופלפל צ' ילה אדום עד החמאה נמסה. מערבבים במרק העוף שנותר, ושוב מערבבים כל הזמן עד שנספג, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור.
בשלב זה, לטעום את האורז; זה צריך להיות קצת מוצק וטעים לחלוטין. אם זה עדיין קצת פריך, מערבבים קצת מים חמים ולהמשיך לבשל עד שהוא מגיע רוך הרצוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.