צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט עגבניות, אבוקדו ותירס קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלפפונים-קלופים, עגבניות, סלטה ריקוטה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט עגבניות, תירס קלוי ואבוקדו, פנה עם תירס, Poblanos קלוי, אבוקדו, עגבניות, ו סלט אבוקדו תירס ועגבניות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 50
2
על גיליון אפייה משופשף, לטפטף את התירס עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים את האוזניים במלח ופלפל וצולים במשך כ -25 דקות, מסתובבים כמה פעמים, עד הגרעינים משחימים; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הגרעינים מן הקורים ולהעביר לקערה.
4
להנמיך את התנור ל 40
5
מורחים את זרעי הדלעת בצלחת עוגה ואופים במשך כ 4 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
7
שים 1/2 כוס גרעינים תירס בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את מיץ הלימון, חומץ שרי, סוכר, רוטב חריף וקינמון ופירה. עם המכונה על, להוסיף את הנותרים 1/2 כוס שמן זית בזרם דק להתמזג עד emulsified. מגרדים את הויניגרט לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, לזרוק את גרעיני התירס הנותרים עם ארוגולה, אבוקדו, עגבניות אדומות וצהובות ומלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיף את ויניגרט ולזרוק היטב. תלולית את הסלט על מגש גדול, לפזר את זרעי דלעת וגבינה מתפוררת על גבי ומגישים.