קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

עגבניות ארוגולה ברוסקטה של ג'ן

עגבניות ארוגולה ברוסקטה של ג'ן
המתכון ג'ן עגבניות ארוגולה Bruschettan מוכן בעוד כ-4 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 233 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ארוגולה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית מתכונים דומים: ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה, ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה, ו תאנה טרייה, ארוגולה, ומסקרפונה ברוסקטה..

הוראות

1
להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את העגבניות רומא במים הרותחים במשך כ 1 דקה כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מסננים, ולשטוף עם מים קרים. פיל, ליבה, זרע, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לאט לבשל ולערבב את העגבניות עם מלח ופלפל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את השום ומבשלים 5 דקות. מערבבים את ארוגולה לתוך התערובת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקפלים בעדינות את העגבניות המיובשות ואת גבינת הפרמזן לתערובת. מכסים ומקררים במקרר כ 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.