עגבניות חרוכות ברוסקטה
המתכון החרוך עגבניות ברוסקטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 28 דקות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם בזיליקום חתוך ג'וליאן, חומץ יין, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ברוסקטה עגבניות חרוכות, סלסה עגבניות חרוכה, ו סלסה עגבניות חרוכה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עגבניות לרוחב לתוך 1/4-inchthick סיבובים.
מניחים עגבניה על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מברשת עגבניות עם 1 כף שמן; מפזרים מלח. לצלות 19 דקות או עד עגבניות מתחיל char.
מניחים עגבניות בקערה; לזרוק עם בזיליקום וחומץ, פירוק עגבניות מעט עם כף (תערובת צריכה להיות עבה).
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
מברשת 1 צד של פרוסות לחם עם 1 1/2 כפיות שמן. צלוי 1 עד 2 דקות בכל צד או עד קלוי קלוי.
הסר מהתנור ולשפשף בצד משומן של פרוסות עם חצאי שום.
תערובת עגבניות כף בצד מוכן של פרוסות לחם העליון עם תלתלים של גבינת פרמזן מגולח.