עגבניות טריות וריבת בצל מקורמל
גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, סוכר חום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: נקניק, בצל אדום מקורמל ומרווה טרייה, בצל מקורמל וטארט אנשובי טרי, ו תבשיל שעועית ירוקה טרי w / פירורי בצל מקורמלים.
הוראות
ממיסים חמאה בפלדת אל חלד כבדה גדולה או בסיר ברזל יצוק אמייל על חום גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד לתחתית סיר מזוגג בחיבה חומה חיוורת, על 5 דקות.
הוסף 2 כפות מים לגרד מחבב עם כף עץ. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מחבב הצטבר שוב, כ 2 דקות יותר.
הוסף 2 כפות יותר מים לגרד חתיכות השחמה. חזור על בישול, הוספת מים, וגירוד עד בצל מתרככים לחלוטין חום עמוק, כהה, על 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים עגבניות, סוכר לבן, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ, מלח, פתיתי פלפל אדום עם הבצל; מערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שעגבניות נשברו וריבה התעבה ופיתחה עקביות ריבה, 1 עד 1/2 שעות.
העברת ריבה למכולה אטומה ולאחסן במקרר עד שבועיים, או מצקת לצנצנות מעוקרות ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי לאטום לאחסון עצמי.
מרכיבים
2קרום: פירורי קרקר גרהם
2 כפיות מלח חם1גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהם
מיץ מ 1 לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר חום בהיר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'680פלפל האבנרו
עגבניות רומא (כ -6 בינוני), קלופים, cored, זרע, וקצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר לבן340פלפל האבנרו
בצל צהוב (על 2 בינוני), פרוס דק