עגבניות מיובשות וריזוטו בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות מיובשות & ריזוטו בייקון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 35 . מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ויניגרט עגבניות שמש, בייקון אוסקר מאייר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו עגבניות מיובשות, ריזוטו עגבניות ופטריות מטוגן, ו בייקון, עגבניות מיובשות וגלילי פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מרק חם ומים; להפריש. מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד קריספ, ערבוב מדי פעם.
לנקז בייקון; להשליך טיפות. להחזיר בייקון למחבת.
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 3 דקות., ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז ורוטב; מערבבים 1 דקות.
מוסיפים חצי מתערובת המרק; מבשלים 5 דקות. או עד שרוב הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תערובת מרק הנותרים; לבשל 10 דקות. או עד אורז רך וכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.