קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

עגבניות מיובשות וריזוטו בייקון

עגבניות מיובשות וריזוטו בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות מיובשות & ריזוטו בייקון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 35 . מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ויניגרט עגבניות שמש, בייקון אוסקר מאייר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו עגבניות מיובשות, ריזוטו עגבניות ופטריות מטוגן, ו בייקון, עגבניות מיובשות וגלילי פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרק חם ומים; להפריש. מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד קריספ, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לנקז בייקון; להשליך טיפות. להחזיר בייקון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 3 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים אורז ורוטב; מערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
מוסיפים חצי מתערובת המרק; מבשלים 5 דקות. או עד שרוב הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
6
להוסיף תערובת מרק הנותרים; לבשל 10 דקות. או עד אורז רך וכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
7
מפזרים גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין