עגבניות ממולאות בסלט טבולה
צריך תוספת טבעונית? עגבניות ממולאות סלט Tabbouleh יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לכם עגבניות סטייק, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, שרימפס ברוטב מנטה עם טאבולה, עגבניות ופטה, ו סלט טונה עגבניות ממולאות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה, לכסות בולגר עם מים רותחים ומערבבים. מכסים את הקערה מניחים אותו במקרר או בראש הדלפק.
תן לבולגר לעמוד 20 דקות כדי לרכך.
מוסיפים מיץ לימון, פטרוזיליה, מנטה, בצל ירוק, עגבניות שזיפים לבולגר וזורקים לשלב. שמלה את הסלט עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, מלח ופלפל, לטעמך.
כדי לשרת, לחתוך עגבניות לרבעים, אבל לא מאפשרים את הסכין ללכת את כל הדרך דרך העגבניה. מקצצים את העגבניות, אבל משאירים את העור בטקט בתחתית. פתח את העגבניה כדי להידמות לפרח פתוח. מתבלים את הטומאטו במלח ופלפל ועורמים כמות נדיבה של סלט טאבולה על גבי העגבניה, ומאפשרים לסלט להישפך מטה ומעל פלחי העגבניות על הצלחת.