עגבניות מתובלות ומרק עדשים
עגבניות מתובל ומרק עדשים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו בצל, מים, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו עדשים אדומים מתובלים ומרק עגבניות, תבשיל עדשים עגבניות מתובל, ו מרק עדשים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי. מעט חום את הבצלים בשמן.
מוסיפים את העגבניות, פלפל צ ' ילי, עדשים, כמון ובזיליקום למחבת יחד עם המים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד העדשים הם במכרז.
כאשר העדשים התרככו, להשתמש בבלנדר מקל כדי לרתוח את המרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למגע מיוחד, לשים שמנת חמוצה בבקבוק להשפריץ, ולסחוט ספירלה על החלק העליון של כל קערה של מרק, ומקשטים עם ענף של בזיליקום טרי.