עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה
עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, פטרוזיליה שטוחה בחוזקה, כדי 4 צ'ילי jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פורסלין חריף, עגבניות, מלפפון, מנטה וסלט פטרוזיליה, סלט עגבניות מלפפון עם רוטב פטרוזיליה, ו פלפל חריף ומרק עגבניות עם יוגורט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העגבניות במחצית לרוחב ולסחוט קלות כדי להסיר את הזרעים. עם סכין משונן, קוביות העגבניות ולהעביר מסננת לנקז. בקערת סלט, מערבבים יחד את המלפפון, ירקות, בצל ירוק, עשבי תיבול, jalapeños, וצלפים.
כדי להפוך את הרוטב, להקציף יחד את שמן זית, מיץ לימון, חומץ,גרידת לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים על הסלט וזורקים. לטעום ולהתאים את התיבול. מקררים למשך 20 עד 30 דקות כדי לתת לטעמים זמן להתמזג.
מפזרים סומאק לפני ההגשה אם אתה רוצה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.