עגבניות צלויות ובצל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות & בצל אדום. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך בצל, עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עגבניות צלויות, בצל אדום ועוגת ארוגולה, סנאפר אדום עם עגבניות, זיתים ובצל, ו שעועית ירוקה פרואנית עם בצל אדום ועגבניות.
הוראות
שים את הבצל באמצע ריבוע גדול של רדיד כפול עובי. מקפלים את הצדדים של נייר כדי להפוך את מגש אפייה. לפזר את העגבניות על גבי הבצל וטפטוף 3 כפות שמן זית מעל.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ואת העונה.
שים את נייר הכסף על מתלה על האש ומבשלים כ 15 דקות, או עד הבצל והעגבניות רכים. אם אתה משתמש בתנור, לשים את הכל לתוך מגש קלייה ומבשל ב 220C / מאוורר 200c / גז 7 במשך 20 דקות.