קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה

עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות ומוצרלה Bruschettan טרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו, ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה, ו פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.פרוס 1/8 אינץ ' את שני החלק העליון והתחתון של העגבניות. לעמוד כל עגבניה על קצה אחד ולפרוס כלפי מטה, בעקבות העקומה וחיתוך רק לתוך הבשר, משאיר מאחור את הזרעים (החתיכות שחתכת ייראו עלי כותרת). זרוק את הזרעים וחלק pulpy.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים את עלי הכותרת עם שאר החומרים בקערה בינונית וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מורחים את עלי הכותרת עגבנייה, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה במרווחים כ 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
יוצקים את התוכן הנותר של הקערה על העגבניות.צולים את העגבניות עד שהן מצומקות ואדומות כהות, אבל עדיין מחזיקות בצורתן, בין 45 ל-50 דקות. (אם יש לך עגבניות גדולות יותר, הם עשויים לקחת יותר זמן.) מגניב על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To להרכיב: בעוד חתיכות לחם בגריל עדיין חם, לחלק את פרוסות מוצרלה ביניהם ואת העונה בקלילות עם מלח. מחלקים את העגבניות הקלויות באופן שווה מעל המוצרלה. לקרוע את עלי הבזיליקום לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.