עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות ומוצרלה Bruschettan טרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו, ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה, ו פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.פרוס 1/8 אינץ ' את שני החלק העליון והתחתון של העגבניות. לעמוד כל עגבניה על קצה אחד ולפרוס כלפי מטה, בעקבות העקומה וחיתוך רק לתוך הבשר, משאיר מאחור את הזרעים (החתיכות שחתכת ייראו עלי כותרת). זרוק את הזרעים וחלק pulpy.
מערבבים את עלי הכותרת עם שאר החומרים בקערה בינונית וזורקים למעיל.
מורחים את עלי הכותרת עגבנייה, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה במרווחים כ 1/2 אינץ ' זה מזה.
יוצקים את התוכן הנותר של הקערה על העגבניות.צולים את העגבניות עד שהן מצומקות ואדומות כהות, אבל עדיין מחזיקות בצורתן, בין 45 ל-50 דקות. (אם יש לך עגבניות גדולות יותר, הם עשויים לקחת יותר זמן.) מגניב על תבנית האפייה.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To להרכיב: בעוד חתיכות לחם בגריל עדיין חם, לחלק את פרוסות מוצרלה ביניהם ואת העונה בקלילות עם מלח. מחלקים את העגבניות הקלויות באופן שווה מעל המוצרלה. לקרוע את עלי הבזיליקום לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על העגבניות.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.