עגבניות Bhath (אורז עגבניות)
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז עגבניות, איך לעשות אורז עגבניות / אורז עגבניות קל, Nasi Daging Kedah & Air Asam עגבניות (אורז בקר קדאח עם רוטב חמוץ עגבניות), ו עגבניות דאל, איך לעשות עגבניות דאל, andhra עגבניות pappu (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את מסאלה podi על ידי חימום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני; מטגנים את חנה דאל, אורד דאל, פלפלים יבשים צ ' ילה, זרעי כוסברה, זרעי כמון בשמן החם עד ריחני ומתחיל חום, על 5 דקות. טוחנים את התערובת עם הקוקוס לאבקה עדינה באמצעות מרגמה ועלי.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה. מטגנים את הבוטנים ואת זרעי החרדל בשמן החם עד הבוטנים מתחילים חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפלים ירוקים צ ' ילה, עלי קארי, ואבקת asafoetida לתערובת הבוטנים; מבשלים ומערבבים עד הבצל משחימים, 5 עד 7 דקות. מערבבים את העגבניות, כורכום, סוכר ומלח לתוך התערובת; להמשיך לבשל עד העגבניות רכות, על 10 דקות יותר. עונת עם podi מסאלה. פורר את האורז למחבת, תוך שימוש בגב כף כדי להפריד את הגרגרים הבודדים. מבשלים ומערבבים עד שהאורז מעורבב לתוך המנה וחם, 5 עד 7 דקות.