עגל, עוף ובשר Canelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו פיקטה עגל או עוף של תרזה, חזיר, עגל או שניצל עוף, ו כבש (או עוף או עגל) עם תבשיל כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך קרפים: בקערה בינונית להכות ביצים ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף חלב וחמאה. הכה בקמח ומלח עד חלקה. (הערה: הבלילה היא הטובה ביותר אם נשאר להגדיר עבור 1/2 שעה לפני השימוש). קרפים חומים במחבת חמה בינונית, מה שהופך אותם 6 עד 8 אינץ ' בהיקף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרפים
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
2
כדי להפוך את מילוי בשר: עגל חום, עוף ובשר בחמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מערבבים את הפטרוזיליה, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
בשר
פטרוזיליה
חמאה
גבינה
מוסקט
פלפל
בקר
מלח
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בואו מגניב.
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כדי להפוך את הרוטב הלבן: בסיר קטן על חום בינוני, לבשל קמח וחמאה יחד במשך 1 דקה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ולאחר מכן מערבבים בחלב וממשיכים לבשל עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מורחים 1/2 של רוטב הפסטה בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תערובת בשר כפית לתוך קרפים מוכנים, מתקפל על כל הצדדים של קרפ כדי ליצור חבילות בגודל כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
קרפים
מורחים
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מקום מלא קרפים, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. מכסים עם רוטב פסטה הנותרים ושופכים רוטב לבן על כל. מכסים עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
רוטב פסטה
קרפים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע וחום בקצוות.