עדשים ומטבל אפונה מפוצל עם שום קלוי נאן
צריך מתאבן טבעוני? עדשים ומטבל אפונה מפוצל עם שום קלוי נאן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שום, כמון טחון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה יוצא מן הכלל. נסו שום נאן, איך לעשות שום נאן על תנור למעלה ותנור, מטבל עדשים קלוי שום, ו עדשים ומרק שום קלוי עם סטייק צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לסחוט עיסת מהראש של שום קלוי למעבד מזון קטן.
מוסיפים שמן, כמון, קאיין, גרידת לימון, ומלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מורחים תערובת שום באופן שווה על הנאן, מניחים על תבנית אפייה, ואופים עד רק מחומם דרך מעט פריך, על 5 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים כוסברה או פטרוזיליה.
חותכים לחתיכות ומגישים חם עם עדשים ומטבל אפונה פיצול.
מבשלים עדשים ואפונה מפוצלת בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, כ -35 דקות.
חום 1/3 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום וקמח עד הבצל רך.
מוסיפים כורכום וכמון ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים עדשים מבושלים ואפונה מפוצלת, כוסברה, מיץ לימון, אבקת צ ' ילי ונותר 3 כפות שמן. תהליך עד חלקה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.