עדשים עם נקניק עוף
עדשים עם נקניק עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 473 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי תרד תינוק, חומץ בלסמי, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו עדשים מתובל הודי עם נקניק עוף, דקדנטי, נקניק ועדשים, ו עדשים, נקניקיות וכרוב. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק כבד בינוני, לשלב את העדשים עם ציר העוף. מכסים ומביאים לרתיחה.
במעבד מזון, דופק את הגזר, סלרי, בצל לרבעים ואת השום עד קצוץ דק. במחבת גדולה, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הירקות ואת הקורנית ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהתרכך, 3 דקות; לגרד את העדשים, לכסות ולבשל על חום מתון עד העדשים הם רכים, 20 דקות. מערבבים בתרד; מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת.
מוסיפים את פלחי הבצל והנקניקיות ומבשלים על אש מתונה, הופכים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים 1 דקה.
פרוסה עבה את הנקניקיות. מערבבים את הנקניקיות, הבצל וכל מיצים שהצטברו לתוך העדשים; להשליך את ענפי הקורנית. כפית את העדשים ונקניקיות לקערות ומגישים.