עוגה אפויה בדלעת
מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם $1.23 למנה נופל בתקציב שלך, עוגה אפויה בדלעת יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, מלח, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פודינג שיבולת שועל דלעת אפויה, פודינג דלעת אפוי בקליפה דלעת, ו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית.
הוראות
חותכים את השליש העליון של הדלעת, ולהסיר את כל"האומץ". קבל את הקרביים נקיים ככל שתוכל; שמור את הזרעים, כי אתה יכול לצלות את הזרעים חטיף עליהם.
מחממים התנור שלך ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. הגדר לצד.
מערבבים שמן צמחי, סוכר, ביצים, גזר, קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון יחד בקערה גדולה עם כף עץ עד לשלב מלא.
להוסיף אגוזים לקפל בקלילות.
יוצקים הבלילה לתוך דלעת עד שהוא 3/4 מלא. אם יש לך בלילה נוספת, להשתמש בו כדי לאפות כמה עוגות. אם לא מילאת את הדלעת די 3/4 מלא, אל ייאוש; העוגה תעלה קצת, ואתה יכול למלא אותו עם ציפוי יותר.
מניחים את הדלעת הממולאת על תבנית האפייה המוכנה שלך (הקלף יתפוס כל בלילת עוגה נוטפת).
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד העליון של העוגה מתחיל חום. להפחית את החום ל 135° ואופים עד 40 דקות יותר או עד בודק עוגה או קיסם מוכנס יוצא נקי בעיקר. זה יהיה תלוי בגודל של הדלעת שלך; ייתכן שיהיה צורך לאפות זמן רב או קצר יותר בהתאם לגודל. זה הרבה יותר מאשר רוב מתכונים עוגה לקרוא; הלחות של הדלעת יש השפעה על זמן האפייה.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות; להעביר צלחת, ולשים במקרר לצנן במשך 2 עד 3 שעות.
בעוד העוגה מתקררת, להכין את הזיגוג שלך. קרם גבינת שמנת וחמאה במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית עד רכות ומאוגדת; להוסיף על 1/3 של הסוכר והוניל להכות היטב עד incorporated, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מוסיפים את הסוכר שנותר, לאט לאט, עד שיש לך ציפוי עבה אשר עדיין די קל להפיץ.
מעל העוגה עם ציפוי. אם לא אכפת לך כיפת גבוהה של ציפוי, להזמין את הציפוי לשרת מנות קטנות עם כל מנה.
כדי לשרת, או לחתוך את הדלעת עם סכין חדה, אשר יניב פרוסות אשר האורחים יכולים לחתוך את העוגה מקונכיית הדלעת, או אם אתה מרגיש מנוון או מלוכלך מאוד, רק מנות ערמות כפית ישר מהקליפה. בלי לשפוט.