קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגה הפוכה כתומה

עוגה הפוכה כתומה
עוגה הפוכה כתומה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 137 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח תירס, מרגרינה נטולת טרנס, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגה הפוכה כתומה, כתום הפוך עוגה, ו עוגת תפוזים הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שטוף את הכתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
חותכים וזורקים את הקצוות.
4
חותכים את התפוז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
5
הסר כל זרעים. שים במחבת, להוסיף 1/4 כוס מים, ומפזרים סוכר. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב בעדינות כדי לשמור על הפרי מלהידבק. מבשלים עד שהנוזל כמעט נעלם ואת פרוסות התפוז הם caramelized. עם מזלג, להעביר את פרוסות התפוז לתוך דפוס אטרקטיבי בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בסיר קטן, מחממים את החלב עד חם אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מן החום ולהוסיף 1 כפית של הסוכר ואת השמרים. מערבבים עד השמרים הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
תניח בצד.
9
בקערה גדולה, להכות יחד את 2 חלמונים ביצה, את הסוכר שנותר, ואת המרגרינה עד צהוב חיוור ועבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את גרידת התפוז ווניל; מערבבים היטב. לנפות את קמח התירס לתערובת הביצה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת השמרים, אשר צריך עכשיו להיות מקציף.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
11
בקערה נקייה, לנצח את כל 4 חלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מערבבים שליש מהלבנים מוכים לתערובת קמח התירס. בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים. כפית את הבלילה ב dollops מעל פרוסות התפוז במחבת. להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד בודק עוגה מוכנס באמצע יוצא נקי. תריץ סכין בין הצדדים של המחבת והעוגה. מגניב על מדף במשך 10 דקות. החזק צלחת הגשה שטוחה על המחבת ולהפוך את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
מגישים בעוד עדיין חם.
14
טעם
15
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
16
בוני סנדרס פולין, Ph. d., ופרנסס טאונר Giedt זכו בפרס ג ' יימס בירד עבור Joslin סוכרת ספר בישול גורמה. הם גם המחברים של ג 'וסלין סוכרת ספר בישול מהיר וקל, ג' וסלין סוכרת פחמימה בריאה, ואת ג ' וסלין סוכרת שפים גדולים לבשל ספר בישול בריא. בוני פולין מתגוררת בטולסה, אוקלהומה, ופרנסס גידט מתגוררת בארלינגטון, טקסס. סטיבן ניסן (באנגלית: Steven E. Nissen) הוא יו " ר המחלקה לרפואה קרדיווסקולרית במכון הלב וכלי הדם בקליבלנד, והנשיא הנוכחי של המכללה האמריקאית לקרדיולוגיה (American College of Cardiology).