עוגות בקלה תפוחי אדמה עם רוטב טרטר Dijon יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, פירורי לחם panko, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות תפוחי אדמה סלמון עם רוטב טרטר חרדל, רוטב טרטר Dijon, ו עוגות סלמון עם רוטב טרטר ארטישוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
מוסיפים פירורי לחם ו-9 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך שום) לתפוחי אדמה; מערבבים היטב. מחלקים את התערובת ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים חצי עוגות; מבשלים 2 דקות בכל צד.
7
מניחים עוגות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוגות.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.