קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

עוגות גרייר ופטריות

עוגות גרייר ופטריות
פרוות Gruyere ופטריות דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1430 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטריות קשקשניות ועוגות Gruyère, עוגות תפוחים Gruyère, ו אספרגוס ועוגות Gruyere.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום והטחון לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הפטריות, קמצוץ מלח ופלפל, עירית וחומץ שרי. מבשלים עד מתרכך מעט פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
הסר את תערובת הפטרייה מהמחבת והוסף למעבד מזון. דופק כמה פעמים לקצוץ דק קוצצים את הפטריות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה גדולה, מוסיפים ביצים, שמנת, מלח ופלפל, לפי הטעם. הכה היטב עם מקצף עד incorporated באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קו קופסאות מאפין עם קליפות טארט ולחלק את תערובת הפטריות בין הקליפות. תכסה עם חביצת הביצים ותעלה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
אופים עד ערכות פודינג, על 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות