זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוגות פודינג תבלין דלעת, עוגות פודינג קרמל דלעת, ו עוגות דלעת פרליין: עוגות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 24 כוס מאפין עם מאפין נייר קו liners.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. מקציפים את מחית הוניל והדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מערבבים את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ותבלינים פשטידת דלעת יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת ערבוב רק עד מעורבב
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות מאפין ואופים במשך 20-25 דקות או עד צמרות זהובות ו toothpick מוכנס יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני removing.In קערת ערבוב, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערה שנייה, לנצח את גבינת שמנת, חמאה, ממתקים סוכר, וניל ומיץ לימון עד שמנת. מערבבים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת. תזגגי את העוגות.