עוגות התפוחים המטוגנות של זו
פשטידות התפוחים המטוגנות של זו יכולות להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 309 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגות תפוחים מטוגנות, עוגות תפוחים מטוגנות, ו עוגות תפוחים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התפוחים לסיר עם סוכר וקינמון, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים את התפוחים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, כ 10 דקות; מועכים את התפוחים עם מזלג כדי ליצור רסק תפוחים עבה. תניח בצד את מילוי התפוח.
לטאטא קמח ומלח יחד בקערה, לחתוך את הקיצור עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. מערבבים במים עד שהבצק מרטיב, ולשים מספר פעמים רק עד שהבצק מחזיק יחד.
מניחים בצק על משטח מקומח, טופחים לתוך סיבוב, ומתגלגלים בעובי 1/8 אינץ'. השתמש חותך עוגיות עגול גדול (4 אינץ ' קוטר) כדי לחתוך את הבצק לתוך 8 סיבובים.
מניחים כף גדושה של מילוי תפוח על מרכז הבצק עגול, ולהשתמש באצבע שלך כדי להרטיב את קצה הקרום עם מים קרים. מקפלים את הבצק על המילוי, ומלחצים את הקצוות עם מזלג לעשות עוגה בצורת חצי ירח. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
יוצקים את השמן למחבת על חום בינוני גבוה, בעדינות להניח 2 או 3 פשטידות לתוך השמן החם. מטגנים לצבע חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מסננים את העוגות על מגבות נייר.
מפזרים קמצוץ סוכר של ממתקים על כל עוגה כדי לשרת. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.