עוגות טירמיסו ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן קאפקייקס טירמיסו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם ביצים, אפיית קקאו, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות שוקולד ללא גלוטן עם קמח שעועית גרבנזו-הקאפקייקס הטובים ביותר שלי ללא גלוטן עד כה, עוגת טירמיסו ללא גלוטן, ו עוגת גבינה ללא גלוטן טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, לנצח תערובות עוגה, חמאה, מים, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין, ממלאים כל שלושה רבעים מלאים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, להכות שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה.
הוסף גבינת מסקרפונה, 3 כפות ליקר, קפה מבושל קר ואבקת הסוכר; להכות רק עד מעורבב היטב ועבה מספיק כדי צינור או להפיץ (לא overbeat).
בקערה רדודה, מקום 1/4 ליקר כוס. טובלים צמרות של כל cupcake מקורר לתוך ליקר. למעלה עם תערובת קצפת.
מפזרים קקאו שבבי שוקולד. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.